Categoria: Recursos humans

S’actualitzen els llocs de treball de personal funcionari de la Conselleria de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'actualitza la RLT (Relació de Llocs de Treball) del personal funcionario de la Administració de la CAIB (Comunitat Autònoma de les Illes Balears): 25 places de nova creació i 196 modificacions de places ja existents. A la Conselleria de Salut i Consum, li corresponen 3 places de nova creació.

El Consell de Govern va aprovar la RLT corresponent al personal funcionari per tal d’incorporar les novetats requerides des de diferents conselleries.

Aquesta actualització, que s’ha tramitat d’acord amb la Llei de funció pública i s’ha negociat a la Mesa Sectorial de Serveis Generals de l’Administració de la CAIB en la sessió del dia 4 de febrer de 2020, suposa la creació de 3 nous llocs de treball a la Conselleria de Salut i Consum

Respecte a les modificacions de les característiques a 196 llocs de treball ja existents, la proposta obeeix a diverses causes, des de canvis d’adscripció a subgrups funcionarials fins a canvis dels requisits específics per a l’ingrés a algunes places.

El projecte de modificació puntual ha estat elaborat per les conselleries afectades d’acord amb les instruccions que va aprovar el Consell de Govern i amb l’assessorament i la coordinació de la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització.

Podeu ampliar aquesta informació en el BOIB núm. 23, de dia 22 de febrer de 2020.

[Fonts: Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització. 21/02/2020 - BOIB. Núm. 23. 22/02/2020

[Foto: Infosalut / Despatx / CC BY-NC-SA 4.0]