Categoria: Recursos humans

Es convoquen diversos llocs de treball a l'Hospital Mateu Orfila

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 112, de dia 20 de juny de 2020, s'ha publicat la Resolució del Director Gerent de l’Àrea de Salut de Menorca per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, un lloc de treball de Supervisor/a d’Unitat d’Infermeria de Salut Mental de l’Hospital Mateu Orfila.

Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds per participar en el procés selectiu s'han de presentar en el termini de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució.

En el BOIB núm. 112, de dia 20 de juny de 2020, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 12 de juny de 2020, per la qual es convoca un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal de l'IB-Salut de la categoria de facultatiu especialista d’àrea d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Mateu Orfila corresponent a la gerència de l’Àrea de Salut de Menorca.

Termini de presentació de sol·licituds

Les persones interessades a participar en la convocatòria disposen de 10 dies hàbils per presentar la sol·licitud, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

[Font: BOIB núm. 112. 20/06/2020]

[Foto: Infosalut / CC BY-NC-SA 4.0]

Notícies relacionades