Categoria: Estudis i projectes

Cost-efectivitat dels medicaments en situacions especials a un hospital

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha publicat un article sobre el cost-efectivitat dels medicaments en situacions especials a un hospital.

Gonzalo González-Morcillo, Beatriz Calderón-Hernanz i Juan Manuel Rodríguez-Camacho, farmacèutics de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat l'article amb el títol "Coste-efectividad de los medicamentos en situaciones especiales en un hospital" a la Revista Farmacia Hospitalaria.

La Comissió de Farmàcia i Terapèutica, com a òrgan assessor de la Direcció Mèdica de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i sota les condicions del Reial decret 86/2015, pel qual es regula la Comissió de Farmacoterapèutica de les Illes Balears, elabora un informe tècnic on avalua la possibilitat d'ocupació interna de medicaments off-*label, ús compassiu i medicaments no inclosos en la Guia Farmacoterapèutica de l'hospital. Així mateix, aquesta comissió realitza un seguiment prospectiu de cadascuna de les sol·licituds. L'objectiu va ser analitzar la resposta clínica aconseguida amb l'ús d'aquests medicaments, així com el cost associat.

Referència de l'article
González-Morcillo, Gonzalo G, Calderón-Herranz, Beatriz, Rodríguez-Camacho, Juan Manuel. Coste-efectividad de los medicamentos en situaciones especiales. Farm Hosp. 2020. doi: 10.7399/fh.11451.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]