Categoria: Estudis i projectes

Recomanacions de consens sobre soport respiratori no invasiu en insuficiència respiratòria aguda per SARS-CoV-2

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en les recomanacions de consens sobre el soport respiratori no invasiu en el pacient adult amb insuficiència respiratòria aguda secundària a infecció per SARS-CoV-2. També hi han participat diferents centres espanyols.

Gemma Rialp, cap de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Recomendaciones de consenso respecto al soporte respiratorio no invasivo en el paciente adulto con insuficiencia respiratoria aguda secundaria a infección por SARS-CoV-2" a la revista Medicina Intensiva.

Referència de l'article
Cinesi Gómez C, Peñuelas Rodríguez Ó, Luján Torné M, Egea Santaolalla C, Masa Jiménez JF, García Fernández J, et al. Recomendaciones de consenso respecto al soporte respiratorio no invasivo en el paciente adulto con insuficiencia respiratoria aguda secundaria a infección por SARS-CoV-2. Med Intensiva. 2020;44(7):429-38. doi: 10.1016/j.redar.2020.03.006. PubMed PMID: 32307151.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital General de Mallorca]