Categoria: Estudis i projectes

Dermatopatologia de l'oclusió intraluminal vascular: part II

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en  la segona part del artículo sobre la dermatopatologia de l'oclusió intraluminal vascular causada per coagulopaties, èmbols i miscel·lània de causes. També hi han participat diferents centres espanyols.

Carles Saus, patòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Dermatopatología de la oclusión intraluminal vascular: parte II (coagulopatías, émbolos y miscelánea)" a la revista Actas Dermo-Sifiliográficas.

La patologia vascular oclusiva és causant de diverses i variades manifestacions clíniques, algunes de les quals són de catastròfiques conseqüències per al pacient. Donat que les causes d'aquesta oclusió són molt variades, s'ha abordat en un article previ recent d'aquesta revista, les causes trombòtiques. En aquest article, es recopilen diverses causes addicionals d'oclusió intravascular.

Referència de l'article
Beato Merino M, Diago A, Fernandez-Flores A, Fraga J, García Herrera A, Garrido M, et al. Dermatopatología de la oclusión intraluminal vascular: parte II (coagulopatías, émbolos y miscelánea). Actas Dermo-Sifiliográf. Oct 2020;S000173102030421X. doi: 10.1016/j.ad.2020.10.004. PubMed PMID: 33075291.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]