Categoria: Estudis i projectes

Ús de mòbils per donar suport a la comunicació entre proveïdors de serveis de salut i la gestió de l'atenció mèdica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times
Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'una revisió sistemàtica sobre l'ús de les tecnologies mòbils per donar suport a la comunicació entre proveïdors de serveis de salut i la gestió de l'atenció mèdica. També hi han participat diferents centres internacionals.

Ignacio Ricci-Cabello, investigador de la Unitat de Recerca d'Atenció Primària de Mallorca i l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Mobile technologies to support healthcare provider to healthcare provider communication and management of care" a la Cochrane Library.

L'ús generalitzat de les tecnologies mòbils pot ampliar l'ús dels enfocaments de la telemedicina per a facilitar la comunicació entre els proveïdors de serveis de salut, la qual cosa podria augmentar l'accés a l'assessorament especialitzat i millorar els resultats de la salut dels pacients.

Es volien avaluar els efectes de les tecnologies mòbils enfront de l'atenció normal per recolzar la comunicació i consultes entre els proveïdors de serveis de salut, acceptabilitat i satisfacció, ús a l'atenció de la salut, resultats de la salut dels pacients, acceptació i satisfacció, costs i dificultats tècniques.

Referència de l'article
Gonçalves-Bradley DC, J Maria AR, Ricci-Cabello I, Villanueva G, Fønhus MS, Glenton C, et al. Mobile technologies to support healthcare provider to healthcare provider communication and management of care. Cochrane Database Syst Rev. 2020;8(8):CD012927. doi: 10.1002/14651858.CD012927.pub2. PubMed PMID: 32813281.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Bicanski / Girl with mobile / Public domain (CC0) ]