Categoria: Estudis i projectes

Vídeo d'imatges 3D per avaluar el marge de resecció circumferencial en el càncer de recte localment avançat i en el càncer de recte recurrent

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat de la Cirurgia Colorrectal, el Departament de Cirurgia Cardiovascular i el Centre de Simulació 3D de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat una carta sobre una demostració en vídeo d'imatges tridimensionals per avaluar el marge de resecció circumferencial en el càncer de recte localment avançat i en el càncer de recte recurrent. També hi ha participat l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i Cella Medical Solutions.

Alvaro García Granero García Fuster, Margarita Gamundi i Francesc Xavier González-Argente, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases; Delfina Fletcher-Sanfeliu, cirurgiana cardiovascular de l'Hospital Universitari Son Espases; i Leandro Brogi, facultatiu del Centre de Simulació 3D de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat la carta amb el títol "A video demonstration of three-dimensional imaging to assess the circumferential resection margin in locally advanced rectal cancer and recurrent rectal cancer: a video vignette" a la revista Colorectal Disease.

Referència de la carta
Garcia-Granero A, Pellino G, Giner F, Frasson M, Fletcher-Sanfeliu D, Primo Romeguera V, et al. A video demonstration of three-dimensional imaging to assess the circumferential resection margin in locally advanced rectal cancer and recurrent rectal cancer: a video vignette. Colorectal Dis. Jul 2020. doi: 10.1111/codi.15281. PubMed PMID: 32702181.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia]