Categories: Estudis i projectes, COVID-19

Impacte de la SARS-CoV-2 en les urgències i ingressos pediàtrics a Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Pediatria, la Secció d'Urgències Pediàtriques i la Unitat de Pneumologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat una carta a l'editor on s'analitza l'impacte de la SARS-CoV-2 en les urgències pediàtriques i ingressos de pediatria del Hospital Universitari Son Espases.

David Díaz Pérez i Marta Lorente Sorolla, pediatres de l'Hospital Universitari Son Espases; Silvia González Lago, pediatra d'urgències de l'Hospital Universitari Son Espases; i Borja Osona, pneumòleg pediàtric de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa, han publicat la carta a l'editor amb el títol "Impacto de la pandemia por SARS-CoV-2 en la asistencia a urgencias e ingresos de un hospital terciario" a la revista Anales de Pediatría.

Referència de l'article
Díaz Pérez D, Lorente Sorolla M, González Lago S, Osona B. Impacto de la pandemia por SARS-CoV-2 en la asistencia a urgencias e ingresos de un hospital terciario. An Pediatr (Barc). Oct 2020. doi: 10.1016/j.anpedi.2020.10.014. PubMed PMID: 33183961.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]