Categoria: Estudis i projectes

Percepció dels coneixements adquirits en tècniques contínues de depuració

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Son Espases i el Grup d'Investigació en Cures, cronicitat i evidències en salut (CurES-IdISBa) han publicat un article sobre la percepció dels coneixements adquirits en tècniques contínues de depuració extracorpòria en professionals de cures intensives.

Francisco Javier Berrocal Tomé, Ainoha De Dios Guerra, Cristina Moreno Jiménez i Javier Jiménez Benítez, infermeres de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Son Espases, i Mónica Maqueda Palau, infermera de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadora del Grup CurES-IdISBa, han publicat l'article amb el títol " Percepción de los conocimientos adquiridos en técnicas continuas de depuración extracorpórea en profesionales de cuidados intensivos" a la revista Tesela.

Es volia avaluar la percepció de la formació i coneixements adquirits en tècniques de depuració extracorpòria en infermeres i metges que treballen a UCI.

Referència de l'article
Berrocal Tomé FJ, Maqueda Palau M, De Dios Guerra A, Moreno Jiménez C, Jiménez Benítez J. Percepción de los conocimientos adquiridos en técnicas continuas de depuración extracorpórea en profesionales de cuidados intensivos. TESELA, Liderazgo y Gestión. 2020;(27):e12657-e12657.

Text complet Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears]