Categoria: Estudis i projectes

Experiència de cures i qualitat d'atenció a la salut entre cuidadors de pacients crònics complexos

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Subdirecció d'Infermeria d'Atenció Primària de Mallorca, la Subdirecció d'Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sanitària i malalties poc freqüents del Servei de Salut Illes Balears, han publicat un estudi qualitatiu sobre les experiències de cures i qualitat d'atenció a la salut entre cuidadors de pacients amb processos crònics complexos. També hi han participat l'IDIVAL, la Consejería de Sanidad del Gobierno de Cantabria i la Universidad de Cantabria.

Joana Maria Taltavull-Aparicio, subdirectora d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca; i Angélica Miguélez-Chamorro, subdirectora d'Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sanitària, Salut Mental i malalties poc freqüents del Servei de Salut Illes Balears, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Experiences of caregiving and quality of healthcare among caregivers of patients with complex chronic processes: A qualitative study" a la revista Applied Nursing Research.

L'objectiu era analitzar les percepcions dels cuidadors principals sobre l'atenció dels pacients crònics complexos a Balears i Cantàbria.

Referència de l'article
Sarabia-Cobo C, Taltavull-Aparicio JM, Miguélez-Chamorro A, Fernández-Rodríguez A, Ortego-Mate C, Fernández-Peña R. Experiences of caregiving and quality of healthcare among caregivers of patients with complex chronic processes: A qualitative study. Appl Nurs Res. 2020;151344. doi: 10.1016/j.apnr.2020.151344. PubMed PMID: 32907769.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Cadira de rodes / CC BY-NC-SA 4.0]