Categoria: Estudis i projectes

Desenvolupament d'un sistema d'indicadors per a l'avaluació de la qualitat en transport interhospitalari

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat de Transport Pediàtric Balear de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un projecte multicèntric sobre el desenvolupament d'un sistema d'indicadors per a l'avaluació de la qualitat en transport interhospitalari. També hi han participat l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Vall d'Hebron, la Unidad Transporte Neonatal de Madrid, la Unidad Transporte Pediátrico y Neonatal de Castellón i l'Hospital Virgen del Rocío.

Beatriz Garrido Conde i Kai Boris Brandstrup Azuero, pediatres de la Unitat de Transport Pediàtric Balear de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació de l'article amb el títol "Desarrollo de un sistema de indicadores para la evaluación de la calidad en transporte interhospitalario: proyecto multicéntrico" a la revista Anales de Pediatría.

El trasllat interhospitalari es realitza per equips molt diferents en les distintes regions del nostre país, la qual cosa dificulta la comparació de la seva qualitat assistencial. Es volia seleccionar i definir una llista consensuada d'indicadors de qualitat aplicable a totes les unitats de transport, especialitzades o no, a escala nacional.

Referència de l'article
Garrido Conde B, Millán García Del Real N, Esclapés Giménez T, Marsinyach Ros I, Toledo Parreño JD, Núñez Cárdenas MDM, et al. Desarrollo de un sistema de indicadores para la evaluación de la calidad en transporte interhospitalario: proyecto multicéntrico. An Pediatr. Nov 2020. doi: 10.1016/j.anpedi.2020.09.014. PubMed PMID: 33158794.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]