Categoria: Estudis i projectes

Impacte de la intervenció basada en mindfulness en la qualitat de vida dels policies nacionals espanyols

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Grup de Cures, Cronicitat i Evidències en Salut (CurES) amb membres de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i de la Universitat de les Illes Balears han participat en un estudi sobre l'impacte de la intervenció basada en mindfulness en la qualitat de vida dels policies nacionals espanyols. També hi han participat el Centro de meditación Tushita, el Medical Consulting Arcades Ambo i la Universitat de València.

Noemí Sansó, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The impact of a mindfulness-based intervention on the quality of life of Spanish national police officers" a la revista Health and Social Care in the Community.

Els policies nacionals pertanyen a una professió amb un alt risc d'estrès, burnout i fatiga compassional. Incorporant pràctiques de mindfulness en els programes de prevenció de la salut i risc-ocupacional duit a terme per la policia nacional a Espanya podria donar un nou acostament per reduir l'estrès i millorar l'equilibri psicològic i emocional d'aquests funcionaris.

Referència de l'article
Márquez MA, Galiana L, Oliver A, Sansó N. The impact of a mindfulness-based intervention on the quality of life of Spanish national police officers. Health Soc Care Community. 30 octubre 2020. doi: 10.1111/hsc.13209. PubMed PMID: 33125800.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Dorieo / Automóvil de la policía nacional española en Valencia / CC BY-NC-SA 4.0]