Categoria: Estudis i projectes

Congrés Nacional de Medicina General i Família

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Metges de l'Hospital Comarcal d'Inca, Atenció Primària de Mallorca, l'Hospital Universitari Son Llatzer i Hospital Universitario Son Espases, varen participar en el Congrés Nacional de Medicina General i Família, que es va celebrar a Palma del 14 al 19 de juny de 2021.

Aina Empar Galmés Mifsud, ginecòloga de l'Hospital Comarcal d'Inca, va participar en l'activitat formativa "ACTIVIDAD FORMATIVA 4X30. SALUD DE LA MUJER" amb la comunicació titulada "Vulvovaginitis".

José Luis Guerrero Arcos, Cap del Servei d'Urgències de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "La visión del Médico de Familia de Urgencias Hospitalarias".

Isabel Orlandis Vázquez, metgessa de família del Centre de Salut d'Andratx, hi va participar amb la comunicació titulada "La visión del Médico de Familia de Urgencias Extrahospitalarias".

Enrique Ferrer Mygind, metge de família de l'Equip de Suport d'Atenció Domiciliària (ESAD), hi va participar impartint el taller "Via subcutánea".

Virgilio Trid Sender, psiquiatra de l'Hospital Universitari Son Llatzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Benzodiacepinas: cómo y cuándo retirarlas".

Santiago Tofé Povedano, endocrinòleg de l'Hospital Universitario Son Espases, va participar a la taula "INNOVACIÓN TERAPÉUTICA EN DIABETES".

Federico Fiorentino Rossi, pneumòleg de l'Hospital Universitario Son Espases, hi va participar impartint el taller "Prevención de infecciones respiratorias mediante vacunación".

María Albaladejo Blanco, de la UDM de AFyC de Mallorca, va participar en el foro d'actualització "DOCENCIA MIR: ¿CUÁNTO DE DESATINO Y CUÁNTO DE OPORTUNIDAD?" en el debat "Punto de vista de los Jefes de Estudios de UDM de AFyC".

Jaime Orfila Timoner, metge de medicina interna de l'Hospital Universitario Son Espases, va participar en el foro d'actualització "DOCENCIA MIR: ¿CUÁNTO DE DESATINO Y CUÁNTO DE OPORTUNIDAD?" en el debat "Punto de vista de los residentes y tutores".

Violeta Ramírez Arroyo, metgessa de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "Beneficios metabólicos de los iSGLT2 (12)".

Jana Albéniz López, geriatra de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació titulada "Cuidados paliativos en pacientes no oncológicos".

María Fiorella Sarubbo, responsable del recolzament metodològic i estadístic de la unitat d'investigació de l'Hospital Universitari Son Llatzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Análisis de datos y BigData, su aplicación en la investigación clínica".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / mar, paisatge / CC BY-NC-SA 4.0]