Categoria: Estudis i projectes

Enquesta d'atenció al pacient neurocrític a Espanya: traumatismes del sistema nerviós central

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en les enquestes d'atenció al pacient neurocrític a Espanya, en aquesta notícia es mostrarà la primera part: traumatismes del sistema nerviós central. També hi han participat diferents centres espanyols.

Joan Antoni Llompart-Pou i Jon Perez-Barcena, metges de medicina intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa; han participat en la publicació de la carta amb el títol "Encuesta de atención al paciente neurocrítico en España. Parte 1: Traumatismos del sistema nervioso central" a la revista Medicina Intensiva.

Referència de la carta
Llompart-Pou JA, Barea-Mendoza JA, Pérez-Bárcena J, Sánchez-Casado M, Ballesteros-Sanz MA, Chico-Fernández M, et al. Encuesta de atención al paciente neurocrítico en España. Parte 1: Traumatismos del sistema nervioso central. Med Intensiva. 2021;45(4):250-2. doi: 10.1016/j.medin.2019.09.001. PubMed PMID:31611011.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]