Categoria: Estudis i projectes

Investigadors de l'IdISBa cerquen voluntaris per a un estudi sobre avaluació integral de l'envelliment biològic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El grup d'Investigació Translacional en Envelliment i Longevitat de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), localitzat a l'Hospital Universitari Son Espases, necessita voluntaris per a un estudi de l'Avaluació integral de l'envelliment biològic.

Amb aquest estudi es vol caracteritzar biomarcadors d'envelliment saludable i descriure els canvis que ocorren quan envellim a escala sistèmica: PER QUÈ envellim i COM podem endarrerir l'envelliment.

Què necessiten els investigadors:

  • Homes i dones sans amb una edat compresa entre els 20 i els 105 anys.
  • Amb un IMC < 30 kg/m2 (calculat com a pes/altura2).
  • Sense malalties: genètiques, autoimmunes, càncer, MPOC, asma, patologia cardiovascular (exceptuant hipertensió arterial controlada) o diabetis.

L'assaig inclou l'estudi de l'edat biològica del pacient, en el que es caracteritzaran la capacitat funcional i de resiliència en distints òrgans i sistemes (cèl·lules sanguínies i múscul esquelètic principalment) dels voluntaris.

Si es vol tenir més informació de l'estudi i saber com participar-hi es pot contactar amb la Dra. Marta Gonzalez-Freire (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Telèfons: +34 871 20 67 80 (Angel) o +34 674 90 86 65 (Marta).

[Font: IdISBa]

[Foto: CS de Vila. Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]