Categoria: Estudis i projectes

Seguretat i eficàcia entre pacients que reben Benralizumab

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en un seguiment sobre la seguretat i eficàcia entre pacients que reben Benralizumab. També hi han participat la Thoraxklinik Heidelberg and IKF Pneumologie, el CHU de Montpellier, la Yale University, AstraZeneca.

Borja G Cosío, pneumòleg de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Integrated Safety and Efficacy Among Patients Receiving Benralizumab for Up to 5 Years" a la revista The Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice.

El Benralizumab és un anticòs monoclonal dirigit a la IL-5Rα indicat per a pacients amb asma eosinofílica greu i incontrolada. L'objectiu és avaluar la seguretat a llarg termini i la tolerabilitat del benralizumab entre adults tractats durant més de cinc anys.

Aquesta anàlisi inclou adults tractats amb placebo o benralizumab subcutani 30 mg cada 4 o 8 setmanes en els assaigs pivotals de quaranta-vuit setmanes SIROCCO, cinquanta-sis setmanes CALIMA i vint-i-vuit setmanes ZONDA, els quals es varen inscriure a l'extensió de cinquanta-sis setmanes doble cec BORA i va continuar els règims assignats o iniciats de benralizumab (si prèviament havien estat amb placebo) durant 16 a 40 setmanes, abans d'entrar en l'extensió d'etiqueta oberta MELTEMI. Es va mesurar la seguretat amb diferents nivells d'esdeveniments adversos i seriosos. Les exacerbacions es varen avaluar en pacients amb eosinòfils sanguinis majors o igual a les 300 cèl·lules/μL que rebien una alta dosi de corticoesteroides inhalats al principi del tractament.

Els pacients amb asma severa, incontrolat, eosinofílic, l'ús del benralizumab a llarg termini era segur i ben tolerat durant més de cinc anys. No hi havia nous senyals de seguretat i les exacerbacions es varen eliminar en percentatges similars de pacients igual que estudis anteriors.

Referència de l'article
Korn S, Bourdin A, Chupp G, Cosio BG, Arbetter D, Shah M, et al. Integrated Safety and Efficacy Among Patients Receiving Benralizumab for Up to 5 Years. J Allergy Clin Immunol Pract. Sep 2021. doi: 10.1016/j.jaip.2021.07.058. PubMed PMID: 34487870.

Enllaços Bibliosalut | Text complet


Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: / Ampoules Vaccination Vaccine / CC BY 2.0]