Categoria: Estudis i projectes

V Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives Pediàtriques

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals de pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases varen participat en el V Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives Pediàtriques que es va celebrar a Madrid els dies 24 i 25 de març de 2022.

Isabel Atiénzar Esteban, Marina Echeverría López, Esther Benito Russo, Begoña Guardiola Martín, María García de Paso Mora i Susana Jordá Martí, pediatres i infermeres de pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb la comunicació titulada "Impacto de la Covid19 en pacientes en cuidados paliativos pediátricos".

M. Echeverria, E. Benito, I. Atiénzar, B. Guardiola, M. García de Paso y S. Jordana, pediatres i infermeres de pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Actualización del análisis de la cobertura con Palivizumab en una unidad de cuidados paliativos pediátricos".

Esther Benito Russo, Begoña Guardiola Martín, Susana Jordà Marti, Gemma Alemany Carpintero, Marina Echeverría López i María García De Paso Mora, pediatres i infermeres de pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Administración de palivizumab en domicilio por una unidad de cuidados paliativos pediátricos".

Begoña Guardiola Martin, Esther Benito Russo, Gemma Alemany Carpintero,Susana Jorda Marti , Maria Mora Bestard i Ángela Tavera Tolmo, pediatres i infermeres de pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el pòster titulat "Asistencia en domicilio de la Unidad de Paliativos de Pediatría en estado de alarma. Tiempos de Covid".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Pixabay]