Categoria: Estudis i projectes

XII Congreso de la Sección de Endoscopia Ginecológica de la SEGO

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis de Ginecologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Hospital Universitari Son Espases varen participar al XII Congreso de la Sección de Endoscopia Ginecológica de la SEGO que es va celebrar a Granada del 20 al 22 d'abril de 2022.

12954 1Margalida Vicens Vidal , ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Valoración de dolor neuropático en ginecología".

12954 3Albert Reyes Claret i Ángel Martín, ginecòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi varen participar amb la comunicació titulada "Histerectomía paso a paso".

12954 4Pía Español Lloret, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Impacto del IMC en el abordaje quirúrgico del cáncer de endometrio".

12954 5Joana Amengual Vila i Anna Torrent, ginecòlogues de l'Hospital Universitari Son Espases; i Catalina Sampol, metgessa de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb la comunicació titulada  "Abordaje "híbrido" del tratamiento quirúrgico del cáncer de cérvix en estadio inicial".

12954 6Kevin Zoilo, Mariana Mena, María José Bermúdez i Anna Torrent, ginecòlogues de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb la comunicació titulada "Pseudoaneurisma de la arteria uterina: complicación infrecuente tras mocerlación endoscópica".

12954 7Laia Vila, Anna Torrent, Joana Amengual, Catalina Sampol, J. Rioja, M. Ruiz, I. Bailo i Octvai Còrdoba, ginecòlogues i metgessa de medicina nuclera de l'Hospital Universitari Son Espases, hi varen participar amb el vídeo titulada "Biopsia selectiva del ganglio centinela en el cáncer de endometrio: doble punción y doble trazador en la curva del aprendizaje (estudio Doble SENTiDO)".

12954 2Yoko Aleñar, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb les comunicacions titulades:

  • Opciones de estanqueidad de cervical en la histerectomía radical.
  • Fistula colouterina secundaria a DIU: Tratamiento mediante doble abordaje endoscópico. Comunicació elevada a ponència i premiada com a una de les millors.

 Pere Santandreu, ginecòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb les comunicacions titulades: 

  • Evolución técnica de la traquelectomía radical.
  • Recuperación de la histerectomía vaginal para el abordaje de la patología benigna. Experiencia en HUSLL.

Maria Serra, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Abordaje quirúrgico del Itsmocele".

Carmen Cabeza, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Dolor pélvico crónico. Endometriosis de la fosa isquiorectal".

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Pixabay / Servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer / Anna Torrent, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Espases]