Categoria: Estudis i projectes

Control d'asma en pacients amb asma eosinofílic sever tractat amb reslizumab

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat un estudi basat en dades de la vida real sobre el control d'asma en pacients amb asma eosinofílic sever tractat amb reslizumab.

Borja G Cosío, pneumòleg de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Asthma Control in Patients with Severe Eosinophilic Asthma Treated with Reslizumab: Spanish Real-Life Data" a la revista Journal of Asthma and Allergy.

El reslizumab és un anticòs monoclonal anti-interleukin 5 que ha demostrat que redueix el risc d'exacerbacions severes i millorar els símptomes, funció pulmonar i qualitat de vida en assaigs aleatoris controlats que inclouen pacients amb asma eosinofílics sever no controlat (AESN) i un historial d'exacerbacions severes.

L'objectiu d'aquest estudi era avaluar l'efectivitat del reslizumab addicional en una cohort de pacients amb AESN en condicions de la vida real.

Referència de l'article
Pérez de Llano LA, Cosío BG, Lobato Astiárraga I, Soto Campos G, Tejedor Alonso MÁ, Marina Malanda N, et al. Asthma Control in Patients with Severe Eosinophilic Asthma Treated with Reslizumab: Spanish Real-Life Data. J Asthma Allergy. 2022;15:79–88. doi: 10.2147/JAA.S340562. PubMed PMID: 35058696.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Programa per realitzar espirometries / CC BY-NC-SA 4.0]