Categoria: Estudis i projectes

XLII Congreso de la semFYC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals de Medicina Familiar i Comunitària del Servei de Salut de les Illes Balears, d'Atenció Primària de Mallorca, l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital Can Misses, l'Àrea de Salut de Menorca i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera varen participar en el XLII Congreso de la semFYC celebrat a Sevilla del 30 de juny al 2 de juliol de 2022.

13232 4Alfonso Villegas Rey, metge de Medicina Familiar i Comunitària coordinador dels Sistemes d'Informació Clínica del Servei de Salut de les Illes Balears hi va participar amb la comunicació titulada "“Matching healthing”: La atención comunitaria digital es posible".

13232 3Bartolomé Villalonga Mut, infermer especialista en pediatria, hi va participar a la taula titulada "Medicina Gráfica: herramienta esencial y fuerza imparable".

Violeta Ramírez Arroyo, metgessa de Medicina Familiar y Comunitaria de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar en les "Micropíldoras de Actualización Grupos de Trabajo semFYC".

13263Bellet Coll, Aina; Gorreto López, Lucía; Hernández Seguí, Raquel; Barberá Rausell, Pablo, metgesses i metge de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut del Coll d'en Rabassa, hi vàren participar amb el pòster titulat "Estudio descriptivo de implantación de un programa de screening y diagnóstico precoz de la enfermedad de apneas obstructivas del sueño en Atención Primaria".

Villalonga Mut, Bartolomé; Moreno Sancho, María Lucía; Roa Díez, Patricia; Cáceres Teijeiro, Yolanda; investigadores i investigador del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, hi varen participar, junt amb CAP Taialá, amb el pòster titulat "Estrategia visual para conocer y difundir el programa Pacient Actiu de las Islas Baleares".

Berkovich Menta, Verónica; metgessa de Medicina Familiar i Comunitària de l'Hospital Can Misses, hi va participar amb el pòster titulat "Influencia del maltrato infantil en el desarrollo del síndrome ansioso depresivo en el adulto joven: un estudio de casos y controles".

Blanco Echezuria, Daniela; Medina Hernández, María; Ferrer Cebrián, Amanda María; Ramos Pérez, Isela, metgesses de  Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut del Camp Redó, hi varen participar amb el pòster titulat "Evolución en el consumo de opioides entre 2016 a 2021 en un centro de salud y características de los pacientes con prescripción activa de fentanilo de liberación rápida y de tapentadol".

Villalonga Mut, Bartolomé, infermer del CS Es Blanquer;  Unda Villafuerte, Fabián, metge de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Sóller-Serra Nord; Rigo Carratalá, Fernando, metge de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Sant Agustí; hi varen participar, junt amb la Unidad de Investigación del Distrito Sevilla-Aljarafe y Sevilla-Norte, amb el pòster titulat "Recomendaciones para la automedición de la presión arterial (AMPA)".

Rosselló Galmes, Joan Arnau i Vidal Ruiz, José Antonio, metges de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Dalt Sant Joan; i Aguirre Salegui, Oihana, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Canal Salat, hi varen participar amb els pòsters titulats:

Aguirre Salegui, Oihana, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Canal Salat; Rosselló Galmes, Joan Arnau, metge de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Dalt Sant Joan, hi varen participar amb el pòster titulat "Manejo de Neurotoxicidad por opioides en Atención Primaria".

13263 2Vidal Ruiz, José Antonio; Rosselló Galmes, Joan Arnau; Aguirre Salegui, Oihana; Palacio Gimeno, Victoria Emma, metges i metgesses de la UDMFyC de Menorca, hi varen participar amb el pòster titulat "Escape room docente a tutores como herramienta formativa".

Gorreto López, Lucia, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut del Coll d'en Rabassa; Villalonga Mut, Bartolomé, infermer investigador del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca; García Salom, Elena, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Sant Agustí; Rosselló Alemany, Pere, metge de Medicina Familiar i Comunitària de la UBS Arenal - CS Platja de Palma, hi varen participar amb el pòster "Póster de sensibilización para evitar el consumo de tabaco en el entorno de los centros de salud de la Gerencia de Atención Primaria de Mallorca (GAPM)".

Roldán Fullana, Eva, i Ferrer Luna, Lidia, metgesses de l'Hospital Mateu Orfila, hi varen participar amb el pòster "Prurito en la embarazada. La importancia de preguntar por antecedentes epidemiológicos y explorar".

Ferrer Luna, Lidia, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària de la UB Es Castell; i Roldán Fullana, Eva, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Canal Salat, hi varen participar, junt amb el CS Las Fuentes Norte, amb el pòster "Si no es psoriasis, ¿Qué es?".

Ferrer Sáez, Paloma María, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut de Vila; Cervera Albenca, Alma, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut Can Misses, hi varen participar amb el pòster titulat "Tos desde los 2".

Ferrer Sáez, Paloma María, i Costa Ribas, Carmen, metgesses de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut de Vila, hi varen participar amb el pòster titulat "Trabajo en equipo".

Resums de les comunicacions

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: SEMFYC, Medicina Gráfica, IBAMFIC, Eva Carrera]