Categoria: Estudis i projectes

Kidney Week 2022

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis de Nefrologia i Farmàcia de l'Hospital Universitari Son Espases i el Servei de Farmàcia de l'Hospital Comarcal d'Inca, varen participar en la Kidney Week 2022 que es va celebrar a Orlando, Florida del 3 al 6 de novembre de 2022.

Uriol Rivera, Miguel; Obrador, Aina; Jiménez, Sonia; nefròleg i nefròlogues de l'Hospital Universitari Son Espases;  Arrufat Goterris, Gemma, farmacèutica de l'Hospital Universitari Son Espases; i Garcia-Alvarez, Angel, farmacèutic de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi varen participar amb el pòster titulat "The direct effect of the vitamin D receptor activation in hemoglobin: Opening a new treatment approach in renal anaemia".

Aquesta comunicació ha estat elegida per la revista Renal and Urology News com a treball destacat de la Kidney Week 2022. Es tracta d'un projecte de reposicionament del pariaclitol (un activador selectiu del receptor de Vitamina D) que podria ser útil i segur en el tractament de l'anèmia renal que desafortunadament no compta amb tractaments eficaços ni segurs, per la qual cosa, la confirmació d'aquestes troballes podria representar un benefici important per a aquests pacients i per ser un projecte de reposicionament també influiria en la sostenibilitat del sistema sanitari.

A més, també varen presentar el pòster titulat "Successful Treatment With Eculizumab in Patients With Severe ANCA Vasculitis".

Llibre de resums.

[Font: Servei de Nefrologia de l'Hospital Universitari Son Espases]

[Foto: American Society of Nephrology]