Categoria: Estudis i projectes

Efectivitat del guselkumab i supervivència en pacients amb psoriasi i artritis psoriàsica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament de Reumatologia de l'Hospital Can Missesha participat en la publicació d'una anàlisi multicèntrica en la pràctica clínica diària del grup Espanyol de Psoriasi sobre l'efectivitat del guselkumab i supervivència en pacients amb psoriasi i artritis psoriàsica.

Ana Urruticoechea Arana, reumatòloga de l'Hospital Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Guselkumab effectiveness and survival in patients with psoriasis and psoriatic arthritis: Multicenter analysis in daily clinical practice by the Spanish Psoriasis Group" a la revista Dermatologic Therapy.

El guselkumab és un anticòs monoclonal que bloqueja selectivament la subunitat p19 de la interleucina 23 i ha estat aprovat per al tractament de la psoriasi de moderada a greu i l'artritis psoriàsica activa en pacients adults a causa de la seva eficàcia en diferents assajos clínics.

Guselkumab és un anticòs monoclonal que bloqueja selectivament la subunitat p19 de la interleucina 23 i ha estat aprovat per al tractament de la psoriasi de moderada a greu i l'artritis psoriàsica activa en pacients adults a causa de la seva eficàcia en diferents assajos clínics. Per això, és important conèixer el rendiment de guselkumab en aquest entorn de pacients en la pràctica clínica, atès que un alt percentatge d'ells no està representat en aquests assajos clínics. L'objectiu va ser avaluar l'eficàcia i tolerabilitat de guselkumab en la pràctica clínica en els primers pacients amb psoriasis i artritis psoriàsica tractats des de la data de la seva aprovació per a la psoriasi a Espanya, en consultes mixtes de dermatologia-reumatologia.

Referència de l'article
Rocamora V, Crespi L, Ferran M, Llamas‐Velasco M, del Alcázar E, Carrascosa JM, et al. Guselkumab effectiveness and survival in patients with psoriasis and psoriatic arthritis: Multicenter analysis in daily clinical practice by the Spanish Psoriasis Group. Dermatol Ther. 2022 Oct 9. doi: 10.1111/dth.15865. PubMed PMID: 36175141.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Miller_Eszter / psoriasis / Pixabay Licence]