Categoria: Estudis i projectes

Impacte de la diabetis en els resultats a deu anys després d'un infart de miocardi amb elevació del segment ST

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació de dades de l'assaig EXAMINATION-EXTEND sobre l'impacte de la diabetis en els resultats a deu anys després d'un infart de miocardi amb elevació del segment ST.

Jaume Maristanyorcid, cardiòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Impact of Diabetes on 10-Year Outcomes Following ST-Segment-Elevation Myocardial Infarction: Insights From the EXAMINATION-EXTEND Trial" a la revista Journal of the American Heart Association.

Els resultats a llarg termini del infart de miocardi amb elevació del segment ST en pacients diabètics casi no s'han investigat. L'objectiu d'aquesta anàlisi de l'assaig EXAMINATION-EXTEND (assaig EXAMINATION-EXTEND a deu anys) va ser comparar els resultats als deu anys de pacients amb infart de miocardi del segment ST amb i sense diabetis.

Referència de l'article
Spione F, Arevalos V, Gabani R, Ortega-Paz L, Gomez-Lara J, Jimenez-Diaz V, et al. Impact of Diabetes on 10-Year Outcomes Following ST-Segment-Elevation Myocardial Infarction: Insights From the EXAMINATION-EXTEND Trial. J Am Heart Assoc. 2022 Dec;11(23):e025885. doi: 10.1161/JAHA.122.025885. PubMed PMID: 36444863.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital de Manacor]