Categoria: Estudis i projectes

Ús del nab-paclitaxel setmanal per a tumors desmoides progressius i simptomàtics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un assaig en fase III de l'ús del nab-paclitaxel setmanal per a tumors desmoides progressius i simptomàtics.

Antonio Gutierrez, hematòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, va participar en la publicació de l'article amb el títol "A phase II trial of weekly nab-paclitaxel for progressive and symptomatic desmoid tumors" a la revista Nature Communications.

Les fibromatosis desmoides (FD) són neoplàsies mesenquimals, amb un curs potencialment agressiu i un impacte clínic rellevant. Es necessiten noves modalitats de teràpia sistèmica en aquesta població simptomàtica/progressiva. En aquest assaig multicèntric de fase II (NCT03275818), els pacients amb FD simptomàtica/progressiva van rebre tres cicles setmanals de nab-paclitaxel.

Referència de l'article
Martin-Broto J, Redondo A, Moura DS, Valverde C, Morales JM, Lopez-Pousa A, et al. A phase II trial of weekly nab-paclitaxel for progressive and symptomatic desmoid tumors. Nat Commun. 2022 Oct;13(1):6278. doi: 10.1038/s41467-022-33975-6. PubMed PMID: 36271011.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: IB-Salut - Hospital Universitari Son Espases]