Categoria: Estudis i projectes

L'INPST i el poder de Twitter amb l'exemple de l'anàlisi del hashtag #INPST

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), i membres del CIBEROBN ha participat en la publicació sobre The International Natural Product Sciences Taskforce (INPST)  i el poder de Twitter amb l'exemple de l'anàlisi del hashtag #INPST. També hi han participat diferents centres internacionals.

Antoni Sureda investigador del grup NUCOX, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The International Natural Product Sciences Taskforce (INPST) and the power of Twitter networking exemplified through #INPST hashtag analysis" a la revista Phytomedicine.

El desenvolupament de les tecnologies digitals i l'evolució dels enfocaments d'innovació oberta ha permès la creació de diverses organitzacions virtuals i empreses que coordinen les seves activitats principalment en línia. La plataforma d'innovació oberta anomenada "International Natural Product Sciences Taskforce" (INPST) es va establir el 2018, per unir reunir en un entorn de col·laboració a persones i organitzacions interessades en la investigació científica de productes naturals i potenciar les seves interaccions utilitzant eines de comunicació digital.

Referència de l'article
Singla RK, De R, Efferth T, Mezzetti B, Sahab Uddin M, Sanusi, et al. The International Natural Product Sciences Taskforce (INPST) and the power of Twitter networking exemplified through #INPST hashtag analysis. Phytomedicine. 2023 Jan;108:154520. doi: 10.1016/j.phymed.2022.154520. PubMed PMID: 36334386.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: CCOO Servicios / telefono-teclado/ CC BYND 2.0]