Categoria: Estudis i projectes

Enquesta de la FELUPUS sobre les percepcions i experiències dels pacients amb lupus

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació dels resultats de l'enquesta de la Federació Espanyola de Pacients amb Lupus (FELUPUS) sobre les percepcions i experiències dels pacients amb lupus.

Lucio Pallarés, responsable de la Unitat de Malalties Autoimmunes del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "An online survey of the Spanish Lupus Patient Association (FELUPUS): patient perceptions and experiences" a la revista Clinical Rheumatology.

Una enquesta duta a terme per la Federació Espanyola de Pacients amb Lupus (FELUPUS) va mostrar els resultats de les percepcions i experiències de la gent que viu amb lupus a Espanya. L'objectiu d'aquest estudi va ser monitorar l'impacte d'aquesta malaltia en la qualitat de vida, així com mesurar l'impacte del dany als òrgans en els pacients amb lupus.

Referència de l'article
Monte TCS, Mateo PF, Izquierdo MG, Cervera R, López N, Pallares L, et al. An online survey of the Spanish Lupus Patient Association (FELUPUS): patient perceptions and experiences. Clin Rheumatol. 2023 Jan;1–7. doi: 10.1007/s10067-023-06500-3. PubMed PMID: 36627527.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: unsplash.com / City people walking blur / CC-by-sa-2.0]