Categoria: Estudis i projectes

Participació de Son Espases en una avaluació del compliment de les recomanacions nutricionals en embarassades

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr74La Unitat d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article en què s'analitza el compliment de les recomanacions nutricionals d'una població de dones embarassades a Espanya en relació a les seves característiques sociodemògràfiques. També hi han participat el Biodonostia Health Research Institute, el Departament de Salut de Gipuzkoa, el CIBERESP, la FISABIO, la Universitat del País Basc, la Universitat Miguel Hernández, el CREAL, l'Imperial College London i la Universitat d'Oviedo.

Dora Romaguera, investigadora de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Compliance of nutritional recommendations of Spanish pregnant women according to sociodemographic and lifestyle characteristics: a cohort study" a la revista Nutrición Hospitalaria.

L'objectiu era estudiar la ingesta dietètica i el compliment de les recomanacions nutricionals d'una població de dones embarassades, d'acord amb les seves característiques sociodemogràfiques i els seus hàbits de vida.

Referència de l'article
Villar-Vidal M, Amiano P, Rodriguez-Bernal C, Santa Marina L, Mozo I, Vioque J, et al. Compliance of Nutritional Recommendations of Spanish Pregnant Women According to Sociodemographic and Lifestyle Characteristics: a Cohort Study. Nutr Hosp. 2015 April 1;31(4):1803-1812.
PubMed | Almetric | logo docusalut 16Text complet | Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: TipsTimesAdmin / Pregnancy / CC BY­ND 2.0]