Categoria: Estudis i projectes

Professionals d'Infermeria de Son Espases publiquen un article sobre la percepció del dolor per part dels professionals sanitaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Profesepr1sionals d'Infermeria del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre la percepció del personal sanitari en l'abordatge del dolor en el Servei d'Urgències.

José Ángel Rubiño Díaz, Sebastiana Lladó Salamanca, Carolina Pérez Galmés i Magdalena Socias Moyá, professionals d'Infermeria del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Percepción de los profesionales sanitarios en el abordaje del dolor en el Servicio de Urgencias" a la Revista de la Sociedad Española del Dolor.

L'objectiu de l'article era avaluar la percepció dels professionals sanitaris pel que a la valoració i l'abordatge del dolor en el Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Espases.

Referència de l'article
Dominguez F, Climent V, Zorio E, et al. Direct oral anticoagulants in patients with hypertrophic cardiomyopathy and atrial fibrillation. Int J Cardiol. 2017;248:232-238. doi:10.1016/j.ijcard.2017.08.010.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]