Categoria: Estudis i projectes

Comparatiu cost anàlisi de l'administració intravenosa i subcutània de rituximab en pacients amb limfoma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis de Farmàcia i d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article comparant cost anàlisi de l'administració intravenosa i subcutània de rituximab en pacients amb limfoma.

Olga Delgado Sánchez, Fernando do Pazo, Jordi Ginés, Clara Martorell i Bàrbara Boyeras, farmacèutics de l'Hospital Universitari Son Espases; Antonio Gutiérrez, Leyre Bento, Marta Garcia-Recio i Antonia Sampol, han publicat l'article publicació "Comparative Cost Analysis Of Intravenous And Subcutaneous Administration Of Rituximab In Lymphoma Patients" a la revista ClinicoEconomics and Outcomes Research.

La disponibilitat de diferents rutes d'administració de rituximab, amb diferents dosis i temps d'infusió en l'hospital de dia, augmenta la pregunta sobre quina és la millor formulació en termes de cost directe, especialment amb l'aprovació de nous biosimilars de rituximab intravenós (IV). Es volia comparar retrospectivament els costs directes de rituximab IV i subcutanis (SC) en limfoma, considerant el cost del fàrmac, manipulació de la farmàcia i ocupació en la unitat d'hospital de dia a l'Hospital Universitari Son Espases durant 2017, ara que el biosimilar IV és disponible.

Referència de l'article
Sánchez OD, Gutiérrez A, Pazo F do, Ginés J, Martorell C, Boyeras B, et al. Comparative Cost Analysis Of Intravenous And Subcutaneous Administration Of Rituximab In Lymphoma Patients. Clinicoecon Outcomes Res. 2019;11:695-701. doi: 10.2147/CEOR.S212257.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ian Blanco ]