Categoria: Estudis i projectes

Impacte del des-escalament en el pronòstic de pacients amb bacteremia deguda a enterobacteriàcia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Microbiologia de la Unitat d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un estudi sobre l'impacte de la des-escalament en el pronòstic de pacients amb bacterièmia deguda a Enterobacteriàcia. També hi han participat diferents centres espanyols.

Núria Borrell, microbiòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Impact of De-escalation on Prognosis of Patients With Bacteremia due to Enterobacteriaceae: A Post Hoc Analysis From a Multicenter Prospective Cohort" a la revista Clinical Infectious Diseases.

Es necessita més informació sobre el des-escalament d'antibiòtics en situacions clíniques específiques com a estratègia per reduir l'exposició als antibiòtics d'ample espectre. Els objectius d'aquest estudi eren investigar els predictors de des-escalament i el seu impacte en els resultats dels pacients amb infecció del torrent sanguini a causa de enterobacteriàcia.

Referència de l'article
Palacios-Baena ZR, Delgado-Valverde M, Valiente Méndez A, Almirante B, Gómez-Zorrilla S, Borrell N, et al. Impact of De-escalation on Prognosis of Patients With Bacteremia due to Enterobacteriaceae: A Post Hoc Analysis From a Multicenter Prospective Cohort. Clin Infect Dis. 2019;69(6):956-62. doi: 10.1093/cid/ciy1032. PubMed PMID: 30535051.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: V / Antibiotics / CC-by-sa-3.0 de]