Categoria: Estudis i projectes

Programa integrat d'investigació en tuberculosi promogut per la SEPAR després d'11 anys

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en l'avaluació del programa integrat d'investigació en tuberculosi promogut per la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica després d'11 de funcionament. També hi han participat diferents centres espanyols.

Isabel Mir, pneumòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Evaluación del Programa Integrado de Investigación en Tuberculosis promovido por la sociedad española de Neumología y Cirugía Torácica tras 11 años de funcionamiento" a la revista Archivos de Bronconeumología.

L'objectiu de l'estudi era conèixer la tendència de les variables relacionades amb la tuberculosi (TB) a Espanya a partir del registre del Programa Integrat d'Investigació en Tuberculosi (PII-TB) de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) i avaluar el PII-TB mitjançant indicadors relacionats amb els seus objectius científics.

Referència de l'article
Rodrigo T, García-García J-M, Caminero JA, Ruiz-Manzano J, Anibarro L, García-Clemente MM, et al. Evaluación del Programa Integrado de Investigación en Tuberculosis promovido por la sociedad española de Neumología y Cirugía Torácica tras 11 años de funcionamiento. Arch Bronconeumol. Nov 2019. doi: 10.1016/j.arbres.2019.10.006. PubMed PMID: 31780285.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]