Categoria: Estudis i projectes

Intervencions i cures d'enfermeria en la millora de la son/descans dels pacients hospitalitzats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre les intervencions i cures d'infermeria en la millora de la son/descans dels pacients hospitalitzats.

Marta Pujals Mas, Raquel Cruz Pérez, Verónica Bardal Flórez, Manuela Díaz Molina, Catalina Torrens Gelabert, José Ángel Rubiño Díaz, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Intervenciones y cuidados de enfermería en la mejora del sueño/descanso de los pacientes hospitalizados" a la revista EVIDENTIA.

Els pacients a l'hospital estan exposats a factors clínics, ambientals i emocionals que contribueixen a la inquietud, por, incertesa i a reduir i fragmentar la son/descans. Per això, una intervenció i cures d'infermeria adequats per part dels professionals de la salut, duent a terme mesures específiques per atenuar l'impacte de l'ingrés a l'hospital, és fonamental per millorar el benestar i la ràpida recuperació dels pacients.

L'objectiu era revisar quines són les intervencions i cures d'infermeria més eficaces per millorar la son/descans.

Referència de l'article
Mas P, Pérez C, Flórez B, Molina D, Gelabert T, Ángel J, et al. Intervenciones y cuidados de enfermería en la mejora del sueño/descanso de los pacientes hospitalizados. Evidentia. 2020;17:6.

Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: / Patient in hospital room / CC0 Public Domain]