Categoria: Estudis i projectes

Efectes antitumorals del triterpenes en carcinoma hepatocelular

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), amb membres del CIBEROBN i el laboratori de neurofisiologia del departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears, junt amb la Universidad de la Concepción, la Kermanshah University of Medical Sciences i la Baqiyatallah University of Medical Sciences, han publicat un article sobre els efectes antitumorals del triterpenes en carcinoma hepatocel·lular.

Antoni Sureda, Xavier Capó, Margalida Monserrat-Mesquida i Magdalena Quetglas-Llabrés investigadors del grup NUCOX de l'IdISBa; i Silvia Tejada, investigadora de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el "títol Antitumor Effects of Triterpenes in Hepatocellular Carcinoma" a la revista 

L'objectiu d'aquest treball és revisar els coneixements sobre els efectes dels triterpenes com a una possible eina coadjuvant per tractar el carcinoma hepatocel·lular.

Referència de l'article
Sureda A, Martorell M, Capó X, Monserrat-Mesquida M, Quetglas-Llabrés MM, Rasekhian M, et al. Antitumor effects of triterpenes in hepatocellular carcinoma. Curr Med Chem. 2 juny 2020. doi: 10.2174/0929867327666200602132000. PubMed PMID: 32484765.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: IB-Salut - Hospital Universitari Son Espases]