Categoria: Gestió de la investigació

Convocatòria 2021 de nous membres del CEI de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S’ha obert la convocatòria per a la inclusió de nous membres del Comitè d’Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB), amb preferència per a les especialitats d’oncologia i pediatria.

A l’àmbit autonòmic disposam del CEI-IB, que fou creat dia 1 d’abril de 2001, tal com recull el Decret 27/2011. El seu àmbit d’actuació són les Illes Balears i la seva funció és valorar els assaigs que es duguin a terme en humans amb medicaments, productes i tècniques diagnòstiques o terapèutiques en fase d’investigació clínica, tant els relatius a centres i activitats sanitàries del sector públic com als realitzats en institucions o centres privats de les Illes Balears.

Criteris
Per a l’elecció de membres es tendrà en compte l’experiència professional i en recerca, la formació específica en bioètica, epidemiologia, estadística i mètodes d’investigació. Igualment, es tendrà en compte el fet insular, per tal de garantir, sempre que sigui possible, la representació de les illes de Menorca, d’Eivissa i de Formentera, i s’atendrà al principi de presència equilibrada entre dones i homes.

Es constituirà un comitè d’avaluació format per la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut (o persona que designi), un representant de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia, el president i un vocal del CEI-IB.

Un cop avaluats positivament els mèrits i les necessitats del CEI-IB, es proposarà a la consellera de Salut i Consum el nomenament dels candidats elegits. 

Els candidats participaran lliurement i sense remuneració. La tasca que han de desenvolupar els membres del CEI-IB és l’avaluació d’assaigs clínics, estudis postautorització i projectes d’investigació, i assistir mensualment a la sessió del Comitè, que es du a terme en horari de matí.

Termini de presentació de candidatures

Els candidats han d’enviar el seu currículum per correu electrònic a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini d'enviament finalitza el 20 de novembre de 2021.

 Convocatòria 2021 de nous membres del CEI de les Illes Balears

[Font: CEI-IB]

[Foto: IdISBa]