Categoria: Gestió de la investigació

El CSIC crea la xarxa CSIC Alumni per formar una comunitat científica entre l'antic personal de la institució

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es tracta d'una iniciativa internacional, integradora i dinàmica per a la col·laboració i l'intercanvi d'experiències al voltant de la ciència i la innovació.

El CSIC va presentar, el passat 14 de desembre, la nova xarxa CSIC Alumni, que té com a objectiu posar en contacte i establir sinergies entre el personal que ha format part de la institució en qualque moment de la seva carrera professional. Es tracta d'una xarxa internacional, integradora i dinàmica per promoure la col·laboració i l'intercanvi d'idees i experiències sobre ciència, innovació i formació.

Entre les metes fundacionals de CSIC Alumni es troba potenciar el sentiment d'identitat i de pertinença a la comunitat del CSIC i articular una cartera d'activitats científiques, acadèmiques i culturals, així com un paquet de serveis per als participants, principalment dirigits a la formació i l'orientació professional. A més, pretén impulsar i reforçar les xarxes existents entre els centres, instituts, delegacions del CSIC, i també altres actors socials i professionals.

Els Alumni tendran accés al directori i podran participar en el disseny i desenvolupament de les activitats que s'organitzin dins de la xarxa. A més, rebran informació sobre les distintes convocatòries del CSIC, així com de les activitats científiques i culturals organitzades per la institució.

S'hi podran afiliar, de forma gratuïta, totes aquelles persones que hagin estat vinculades amb el CSIC a través d'una estada formativa, un període de pràctiques, un contracte o una vinculació estatutària.

[Font: CSIC. 12/12/2022]

[Foto: CSIC]