Categoria: Gestió de la investigació

L'ISCIII i COFARES desenvoluparan activitats sobre investigació i innovació en matèria de salut pública i salut digital

Juan Jorge Poveda, director de l'Àrea Científica de COFARES.; Cristóbal Belda, director de l'ISCIII; Eduardo Pastor, president de COFARES, i Pilar Gayoso, subdirectora de l'ISCIII

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) i la Societat Cooperativa Farmacèutica Espanyola (COFARES) han signat un conveni per promocionar i desenvolupar de forma conjunta diferents activitats d'investigació i innovació.

Amb la signatura de l'acord i la publicació en el BOE, aquesta setmana s'ha constituït la Comissió Mixta per al seguiment, vigilància i control de l'execució del present del Conveni.

El conveni, que té una durada inicial de quatre anys, suposa un marc perquÈ les dues parts impulsin i duguin a terme de manera conjunta activitats d'R+D+I en l'àrea de la farmacoepidemiologia aplicada en anàlisi de dades poblacionals. Més concretament, es preveuen estudis sobre el desenvolupament de models predictius, monitoratge i evolució de diverses malalties, avaluació d'adherència a tractaments i maneig de dades epidemiològiques, entre d'altres.

Per a més informació consulta aquí la publicació del conveni en el BOE.

[Font: ISCIII. 20/01/2023]

[Foto: ISCIII]