Categoria: Gestió de la investigació

La consellera de Salut, Patricia Gómez, es reuneix amb l'empresa biotecnològica Sanifit

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada per la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Margalida Frontera, s'ha reunit amb el CEO i cofundador de Sanifit, Joan Perelló.

Aquesta empresa es dedica a la recerca de productes farmacèutics per a malalties cardiovasculars, òssies i de salut bucodental, a partir de línies de recerca iniciades a la Universitat de les Illes Balears.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha mostrat a Sanifit la voluntat d'establir línies de col·laboració amb l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma (IdISPa) i aquest tipus d'empreses per tal de promoure la participació del sector privat en les activitats de l'IdISPa.

La consellera ha aprofitat la trobada per felicitar Joan Perelló per la recent ampliació de capital assolida pels Laboratoris Sanifit, la més gran feta per una empresa espanyola en la història del sector biotecnològic. Per la seva part, Perelló ha traslladat a la Conselleria les necessitats d'aquestes empreses dins el teixit empresarial per poder ser més competitives.

[Font: Conselleria de Salut. 14/03/2016]

[Foto: Conselleria de Salut]