Categoria: Gestió de la investigació

Clausura de les IV Jornades de l’IdISBa 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha clausurat les IV Jornades de l’Institut d’Investigació Sanitària de les lles Balears (IdISBa), en què s’han lliurat els premis que reconeixen la innovació en el camp de la salut.

A les Jornades ha destacat l’aposta per la innovació i la recerca en salut amb un decret que reguli la carrera investigadora i que faciliti l'accés a la professió,  per poder créixer com a investigador i dotar de més estabilitat i garanties el desenvolupament personal i professional als investigadors de les Illes Balears.

Armengol ha manifestat que “cal afrontar els reptes que tenim per endavant” i que “només fomentant la recerca i la innovació podrem garantir el dret a la salut el dia de demà”.

En aquesta línea ha apuntat que amb la creació de la Facultat de Medicina, l’increment de pressupost de l’IdISBa, la implantació de programes per a la contractació d’investigadors i el futur Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria s’estan “consolidant com a tres pilars bàsics intrínsecament lligats al progrés en la salut: servei assistencial, formació i recerca”.

Així mateix, ha volgut aprofitar per agrair l’empenta i la dedicació dels professionals de la Conselleria de Salut i del Servei de Salut, i l’IDISBA, entre d’altres.

[Font: Presidència de Govern. 24/11/2017]

[Foto: Presidència de Govern]

Notícies relacionades a Infosalut
*02/11/2017 - Programa definitiu de les IV Jornades IdISBa.
*02/10/2017 - Les IV Jornades IdISBa se celebraran a Son Espases els dies 23 i 24 de novembre de 2017.