Categoria: Noves tecnologies

Infermeria de Menorca impulsa la primera APP d'Infermeria de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) va organitzar el passat divendres, dia 3 de febrer, al CentreBit de Menorca una sessió-debat per donar a conèixer  la primera aplicació per al móvil (APP) d'Infermeria de les Illes Balears, que ha revisat i adaptat al mòbil, la Guia de Teràpia Intravenosa, a la realitat de l'Hospital de Menorca.

Aquesta APP s'emmarca en el programa de Centres Compromesos amb la Excel·lència en Cures (BPSO) de l'Associació d'Infermeria d'Ontàrio (Canadà) (RNAO, Registered Nurses' Association of Ontario). El programa BPSO permet l'adaptació de les guies de la RNAO a les circumstàncies de cada país i, en aquest cas, també el desenvolupament de la plataforma digital (APP).

Els impulsors de l'aplicació són Gemma Martínez, Clara Bendito, María Dolores González i Joan Cerdà.

Aquesta aplicació permet als professionals accedir als diferents protocols, a la llista de medicaments, algoritmes, vídeos per il·lustrar pràctiques concretes i altres dades importants. També la poden utilizar els centres de l'IB-Salut. Així mateix, millora l'atenció al pacient.

La presidenta del COIBA, Rosa María Hernández, va destacar, entre altres coses, la importància de la participació de l'Hospital Mateu Orfila en aquest programa.

Aquesta aplicació està disponible per a IOS i Android i es pot descarregar de manera gratuïta des de qualsevol smartphone o tablet.

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 03/02/2017]

[Foto: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears]

Notícies relacionades a Infosalut
*25/11/2016 - Neix la primera APP d'Infermeria de les Illes Balears.