Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

El nou centre de Salut Can Misses atén 18.469 usuaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Centre de Salut Can Misses dona servei a 18.469 usuaris de targetes sanitàries i hi treballen 31 professionals.

En total són: vuit metges, set infermeres, una tècnica en cures d’infermeria, un fisioterapeuta, una comare, quatre auxiliars administratius, una odontòloga, una higienista dental i set metges residents de medicina familiar i comunitària.

Les noves instal·lacions varen començar a funcionar el passat dilluns 8 de març. Són part de la reconversió de l’antic Hospital Can Misses, finalitzada el mes de febrer de 2020, amb una inversió de 3.927.731 € (IVA inclòs). El Centre de Salut està situat a la planta baixa i la planta semisoterrani de l’edifici J, en l’espai on abans s’ubicaven les antigues consultes externes de l’antic Hospital Can Misses. En total, ocupa més de 1.600 metres quadrats i té 25 consultes, de les quals 16 són a la planta baixa i 9 a la planta soterrani. A més a més, està equipat amb la tecnologia més avançada.

Vacunació al Recinte Firal

S’iniciarà la vacunació al Recinte Firal d’Eivissa i s’ha començat a citar les persones nascudes el 1966. També, s’iniciarà la vacunació a l’Hospital de Formentera. El criteri seguit a l’hora de fer les crides per a la vacunació és la data de naixement. Per tant, es començarà per les persones nascudes a principi d’any.

[Font: Govern de les Illes Balears. 11/03/2021]

[Foto: Govern de les Illes Balears]