Categories: Estudis i projectes, Gestió de la investigació, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Projectes de la VIII Convocatòria interna d'ajudes d'investigació d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió d’Investigació d’Atenció Primària (AP) de Mallorca per acord dels seus membres, ha decidit atorgar una ajuda de 2000€ a cada un dels projectes presentats a la VIII Convocatòria interna d'ajudes per a projectes d'investigació d'Atenció Primària de Mallorca.

Els projectes premiats han estat:

  • “Tratamiento con opioides de la disnea en pacientes EPOC en fase avanzada. Estudio TODEA-M”. PI002/21 del qual és investigador principal Matteo Mannucci (ESAD). Equip: Lucia Gorreto (Coll d'en Rebassa), Miguel Román (CS Son Pisà) i Joan Llobera (U. Investigació).
  • “Efecto de la medición del riesgo de caries en la disminución del riesgo en un grupo de población de 6 a 15 años en Atención Primaria de Mallorca: estudio cuasi-experimental”, PI003/21 del qual és investigadora principal María del Carmen Trullols Casas. Equip: Catalina Caldentey, María Fernandez-Baldón, Jose Miguel Quintana, Natale Magallanes (dentistes, Programa Atenció Bucodental Illes Balears).
  • “Detección de caries y lesiones periapicales en ortopantomografías mediante Inteligencia Artificial. Desarrollo e implementación del software de redes neuronales (DL)”. PI005/21 del qual és investigador principal Francesc Pérez Pastor. Equip: Joan Genovart, Irene Coll, Ana Belen Coronado. Destintes AP. Ignacio García-Moris (cirurgia orar).

[Font: Atenció Primària de Mallorca. 19/03/2021]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]