Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

L'Àrea de Salut d'Eivissa va celebrar el Dia del Nen Hospitalitzat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera es va sumar a la celebració del Dia del Nen Hospitalitzat, un homenatge als nens ingressats i les seves famílies. A més va fer un reconeixement als esforços d'humanització que duen a terme, cada dia, l'equip de professionals que treballen pel benestar dels petits.

El Servei de Pediatria i la Unitat d'Hospitalització de Pediatria van gravar un vídeo amb la col·laboració d'infermeres d'altres unitats, les clowns de Sonrisa Médica, el personal voluntari de l'ONG Projecte Junts i sobretot, la participació dels nens ingressats a l'Hospital Can Misses per commemorar aquest Dia.

Amb aquesta celebració es vol potenciar i visibilitzar els esforços d'humanització que dia a dia es fan als hospitals i àrees pediàtriques per part de personal de l'hospital i de tots aquells agents que treballen per fer més agradable l'estada dels nens a l'hospital: metges, infermeres, professors, voluntaris així com les organitzacions que vetllen i contribueixen a el benestar de l'infant durant el seu ingrés.

Al ritme de la cançó de la cantant Conchita "Un beso redondo", els facultatius, les infermeres i els nens de l'Hospital Can Misses van enviar petons que curen en una iniciativa conjunta amb altres hospitals del territori nacional impulsada per la Federació Espanyola de Pares de nens amb Càncer i les 21 associacions que la integren, juntament amb diverses fundacions.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 13/05/2021]

[Foto: Govern de les Illes Balears]