Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

Salut reservarà quatre places per als usuaris d'Eivissa a la unitat de patologia dual que s’obrirà a l’Hospital Psiquiàtric de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La trobada entre la consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell d’Eivissa, Carolina Escandell, i la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, ha establert el compromís de reservar, per als usuaris d’Eivissa, quatre llits a la nova unitat de patologia dual que es posarà en marxa el mes de novembre a l’Hospital Psiquiàtric de Palma.

Aquestes quatre places se sumaran als dos llits habilitats a Can Misses per aquests pacients. Amb aquests recursos, els pacients de patologia dual disposaran de 6 places específiques.

Així mateix, Salut s’ha compromès a crear una comissió de seguiment dels temps d’espera dels ingressos per garantir una atenció adequada.

Finalment, en el cas que l’entitat Projecte Home obri una unitat d’internament a Eivissa, la conselleria ha expressat la voluntat de –igual que es fa a Mallorca- concertar diverses places amb l’associació.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 22/07/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]