Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

"Un regal de vida", tema del calendari Dóna Sang 2022 del BSTIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Arrenca el concurs fotogràfic del BSTIB per al calendari Dóna Sang

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) triarà les 12 fotografies que acompanyaran al calendari Dóna Sang 2022. El tema triat per a enguany és: Un regal de vida.

De tots els regals que ens dóna la vida, la possibilitat de donar sang és un dels més grans. Així, el BSTIB cerca la participació de la població enviant fotografies que reflecteixin els regals que dóna la vida perquè aquestes imatges ajudin a recordar el que realment és important. A més, servirà de motivació per a aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang.

Pot participar qualsevol persona, amb coneixements fotogràfics o sense, que sigui o no donant. S'acceptaran instantànies fetes amb qualsevol càmera i, fins i tot, combinacions de fotografia i dibuix. Les captures s'hauran d'enviar abans del 29 d'agost al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Les 12 fotos acompanyaran als donants de sang durant l'any que ve

De les fotografies que enviïn els participants es triaran 12, una per a cada mes, i s'utilitzaran per al calendari Dóna Sang 2022. 

Els concursants han d'enviar fotografies inèdites i originals. Es poden presentar un màxim de dues captures en format .JPG, la imatge ha de ser horitzontal i tenir una qualitat mínima de 300 dpi, resolució mínima 1600 x 1200 o similar i un pes mínim per arxiu 2 MB.

El jurat, compost per professionals del BSTIB, triarà als 12 finalistes. El calendari amb les fotografies seleccionades es regalarà a totes les persones que acudeixin a donar entre els mesos d'octubre i desembre d'enguany.

Les bases del concurs poden consultar-se en el següent enllaç.

[Font: Banc de Sang i Teixits. 26/07/2021]