Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Sonrisa Médica duplica la seva presència a l'Hospital Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les pallasses de Sonrisa Médica passen a acompanyar els pacients de l'Hospital Can Misses dos dies: el dilluns i el dimarts. També s'amplien el nombre d'unitats i serveis que visitaran les pallasses; ara ho faran també a Sala d’Operacions i a Radiologia.

Després de tres anys visitant a pacients a l'Hospital Can Misses, les pallasses de Sonrisa Médica acudiran un segon dia a la setmana per ampliar el nombre d'unitats d'atenció en què són presents.

La direcció d'Infermeria de l'Hospital Can Misses ha recollit la necessitat d'ampliar la presència de Sonrisa Médica i els efectes terapèutics del seu acompanyament. Aquest estiu va organitzar reunions de treball de Sonrisa Médica amb totes les supervisores d'infermeria pediàtrica de Planta, Sala d’Operacions, Radiologia i Psiquiatria per renovar els itineraris que les pallasses duen a terme.

D'aquesta manera, s'han reestructurat els programes i s'han ampliat les visites a dos dies per setmana per optimitzar les actuacions i arribar a més famílies en el moment i lloc apropiats. Gràcies a aquest treball de reorganització, a partir d'aquest mes de setembre, tots els usuaris i personal assistencial podran comptar amb la presència de les pallasses tots els dilluns i dimarts i esperen poder duplicar el nombre de beneficiaris dels seus contagiosos somriures.

Les pallasses visitaran tots els infants de les anteriors unitats d'atenció (Extraccions, Consultes Externes, Urgències, Rehabilitació, Maternitat, Traumatologia, Hemodiàlisi, Hospital de Dia, unitat d'especialitats mèdiques i, per descomptat, la planta d'hospitalització pediàtrica) i ara també amplien la presència a un programa regular d'acompanyament a Sala d’Operacions i Radiologia, tots els dies reservats per a intervencions pediàtriques. En les properes setmanes s'iniciarà també l'activitat en la Unitat de Psiquiatria.

A més, Sonrisa Médica segueix oferint els seus programes de visites virtuals «Clownsultes externes» i «Càpsules clownètiques» en el seu canal de YouTube, finançats per la Conselleria de Salut i Consum, la Conselleria d'Afers Socials i Esports, el Consell d'Eivissa, socis i una xarxa empresarial.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 20/09/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Què en diu la premsa
*20/09/2021 periodicodeibiza.es - Sonrisa Médica duplica su presencia en el Hospital Can Misses.