Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera inaugura l'exposició "Jo no sóc el meu diagnòstic", per lluitar contra l'estigma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Oficina de Salut Mental de les Illes Balears i el Grup de Lluita contra l'Estigma, integrat per representants d'institucions i associacions de pacients, han elaborat un programa d'activitats per commemorar, el 10 d'octubre, el Dia Mundial de la Salut Mental sota el lema «La salut mental, un dret necessari. Demà pots ser tu».

El programa d'activitats de la Setmana de la Salut Mental es va inaugurar el dia 4 d'octubre amb l'exposició fotogràfica "Jo no sóc el meu diagnòstic", organitzada per La Nostra Veu, a l'Espai Comunitari del Casal d’Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa.

L'exposició és un projecte artístic fotogràfic per lluitar contra l'estigma associat a les persones amb un trastorn de salut mental. Aquesta exposició es presentarà de manera paral·lela a diferents espais i hospitals públics de les Illes Balears. En ella han participat pacients de l'Hospital de Dia Psiquiàtric de l'Hospital Can Misses.

Avui hi hauran diferents activitats a totes les Illes Balears. Cal destacar, a Eivissa, la taula informativa i l'exposició de pòsters en el vestíbul de l'Hospital Can Misses, on participaren el Grup de Treball de Lluita contra l'Estigma d'Eivissa, l'Hospital de Dia de Psiquiatria i l'Associació Pitiüsa Pro Salut Mental (APFEM).

Aquí pot consultar-se el programa d'activitats.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 04/10/2021]

[Foto: Conselleria d'Afers Socials i Esports]