Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'Associació “Un Lazo en Movimiento” col·labora novament amb l'IdISBa en el desenvolupament de projectes de recerca en càncer de mama

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Associació “Un Lazo en Movimiento" (ULEM) i la Fundació Institut de Recerca Sanitària Illes Balears (IdISBa) han signat avui un conveni de col·laboració, mitjançant el qual l'entitat contribuirà econòmicament amb l'IdISBa per al desenvolupament del projecte “Estudi retrospectiu dels receptors estrogènics i el seu paper en el desenvolupament i evolució del càncer de mama (ERERECAM)”, que serà realitzat pel “Grup Multidisciplinari d'Oncologia Translacional” de l’IdISBa, liderat per la Dra. Pilar Roca i que actuarà com a coordinadora del projecte.

Així doncs, “Un Lazo en Movimiento” lliurarà a l’IdISBa una aportació econòmica de 3.000 € en el moment de la signatura del conveni de col·laboració. La durada prevista del projecte és d'un any, període en el qual s'estima que el projecte haurà finalitzat.

"Un Lazo en Movimiento"

L'Associació “Un Lazo en Movimiento” enfront del càncer de mama és una organització privada que neix l'any 2010. Avui “Un Lazo en Movimiento” és una realitat que dóna suport a projectes de recerca científica, atén directament cada any a més de 100 dones en els seus tallers dels Grups de Suport Psicològic a Mallorca i dóna suport emocional en línia a multitud de dones que estan passant per un moment difícil a causa de la malaltia.

Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, ja és el tercer any que l'IdISBa i ULEM cooperen per a fer front al càncer de mama. L'any passat el mateix “Grup Multidisciplinari d'Oncologia Translacional”, encapçalat per la Dra. Pilar Roca, va ser el que va comptar amb el suport de l'associació; mentre que fa dos anys, el “Grup de Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica”, liderat per la Dra. Antònia Obrador va ser el beneficiari de l'ajuda.

[Font: IdISBa. 07/10/2021]

[Foto: IdISBa]