Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El COIBA col·labora en la IV Cursa i Marxa per la Prevenció del Suïcidi

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El COIBA col·labora en la carrera pel Dia Mundial per la Prevenció del Suïcidi i les infermeres que s'inscriguin podran recollir en la seu del Col·legi la seva samarreta d'equip COIBA.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) col·labora en la IV Cursa i Marxa per la Prevenció del Suïcidi 2022, amb motiu del Dia Mundial, el 10 de setembre.

És una de les accions de la Comissió per la Prevenció de la Conducta Suïcida del COIBA, que s’adhereix a aquesta cursa organitzada per l’Associació AFASIB, l’Associació Estel de Llevant i l’Ajuntament de Manacor, amb l’objectiu de contribuir en la prevenció mitjançant la sensibilització comunitària al voltant de la realitat del suïcidi. El nombre de metres de la marxa són el nombre de suïcidis registrats a Espanya durant l'any 2020, segons dades publicades a l'INE.

La Comissió per la Prevenció de la Conducta Suïcida és un grup de treball entre professionals d'infermeria davant la prevenció d’aquesta conducta, que duu a terme accions per millorar la qualitat de l'atenció a aquests pacients i disminuir l'estigma social entorn de la conducta del suïcidi. A més, entre els seus principals objectius també es troba la creació d'una xarxa de connexions i ser un lloc de trobada per als professionals al voltant d’aquest tema. Per això, les infermeres col·legiades a Balears que participin podran acostar-se al col·legi a cercar una camiseta del COIBA dissenyada per l’ocasió (gratuïta).

Detalls de la Cursa

  • Dia: dissabte 10 de setembre
  • Hora: 18 h
  • Lloc: Via Verda Manacor
  • Termini d’inscripció: fins al 9 de setembre.

Hi haurà la possibilitat de triar una de les següents distàncies:

  • 3,941 metres per la MARXA
  • 5 Km per la CURSA

Inscripcions i més informació en aquest enllaç.

[Font: COIBA. 16/08/2022]

[Foto: metamorFoseAmBULAnte / No competían entre ellos. Competían consigo mismos / CC BY-NC-ND 2.0]