Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

La XXXIII Escola de Salut Pública de Menorca programa dues activitats obertes al públic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Escola de Salut Pública de Menorca celebra una nova edició entre els dies 19 i 28 de setembre. Com cada any, i de manera paral·lela a l’activitat que es desenvolupa al Llatzeret de Maó, s’han programat dues activitats complementàries obertes al públic, sense necessitat d’inscripció prèvia.

L’Institut Menorquí d’Estudis i el Consell Insular de Menorca acullen les conferències dels dies 20 i 22 de setembre. 

‘Atención primaria o barbarie’, el 20 de setembre a les 20 h.

La primera de les conferències tindrà lloc dimarts 20 de setembre, a les 20 hores, a la seu de l'Institut Menorquí d’Estudis (Camí des Castell 28, Maó). El tècnic de salut en la Direcció General de Salut Pública d'Astúries i professor associat de l’Escola Andalusa de Salut Pública, Rafa Cofiño, impartiran la conferència ‘Atención primaria o barbarie’.

‘Salud y sanidad: retos, prioridades y estrategias de cambio’, el 22 de setembre a les 20 h.

Dijous 22 de setembre, a les 20 hores, a la seu del Consell Insular de Menorca (Plaça Biosfera 5, Maó) tindrà lloc una conferència en record d’Ernest Lluch, coorganitzada amb la Fundació Ernest Lluch. La catedràtica de Mètodes Quantitatius en Economia i Gestió de la ULPGC (Universitat de las Palmas de Gran Canaria), Beatriz González López-Valcárcel, xerrarà de ‘Salud y sanidad: retos, prioridades y estrategias de cambio’.

L’Escola de Salut Pública de Menorca és possible gràcies a la col·laboració del Consell Insular de Menorca, la Conselleria de Salut i Consum, la Universitat de les Illes Balears i l'Institut Menorquí d’Estudis, que assumeix la secretaria tècnica d'aquest esdeveniment.

[Font: Escola de Salut Pública de Menorca. 14/09/2022]

[Foto: Infosalut / Escola de Salut Pública de Menorca / CC BY-NC-SA 4.0]