Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El Govern amplia la campanya informativa de la vacunació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern de les Illes Balears ampliarà la campanya informativa de la vacunació per donar un nou impuls a la vacunació a les Illes Balears. L'objectiu és conscienciar la població del perill de l'evolució de la COVID i recordar que la vacuna és clau per continuar protegint-nos.

La campanya comunicativa del Govern, que s'allargarà durant tot l'hivern, inclourà difusió a la ràdio i televisió, insercions en premsa escrita i digitals i cartelleria exterior, a més de la difusió en totes les xarxes socials del Govern.

La població es podrà continuar vacunant en els diferents punts de vacunació que el Govern de les Illes Balears manté oberts:

  • A Mallorca, a l'Espai Francesc Quetglas de Palma, al pàrquing del Museu del Calçat d'Inca, al COVID-Exprés de Manacor i als centres de salut.
  • A Menorca, als centres de salut.
  • A Eivissa, al punt de vacunació de l'Hospital Can Misses i als centres de salut de Sant Antoni i Santa Eulària des Riu.
  • A Formentera, a l'Hospital de Formentera.

On ja no es posaran més vacunes és a Son Dureta, que va tancar les portes per iniciar les obres del nou centre sociosanitari. En aquest espai es va començar a vacunar fa 19 mesos, concretament el 5 de maig de 2021. Des d'aleshores s'han inoculat devers 300.000 vacunes.

Son Dureta ha estat el punt de vacunació més ampli de les Illes Balears. Va obrir amb vuit línies de vacunació, que posteriorment es van ampliar a setze línies. Fins a 56 treballadors sanitaris, entre infermeres, TCAE i personal de Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GSAIB) van arribar a treballar cada dia en aquest punt de vacunació.

El Servei de Salut de les Illes Balears va agrair la tasca que han duit a terme tots els professionals sanitaris en aquest punt de vacunació. Un espai que s'ha anat adaptant a les diverses necessitats que s'han produït des del moment en què es va obrir.

[Font: Govern de les Illes Balears. 30/12/2022]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]